Badkamer verbouwen Rotterdam

Uw badkamer verbouwen in Rotterdam of omstreken

Van harte welkom bij Miro Systeemplafonds, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u heeft besloten om uw badkamer te gaan verbouwen. Wij zijn werkzaam in Rotterdam en omstreken en komen graag eens bij u langs. Zo kunnen we direct uw wensen doornemen. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan gerust verder of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Wij gaan direct voor u aan de slag

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw nieuwe badkamer. Indien gewenst kunnen wij direct voor u aan de slag gaan. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw tegels op een vakkundige manier geplaatst worden. U zult hier gegarandeerd nog jarenlang plezier van hebben. Heeft u advies nodig bij het uitkiezen van de juiste tegels? Dan adviseren wij u natuurlijk graag. Ook kunnen wij de tegels snel leveren. Wanneer u snel wilt beginnen met de renovatie, is dat voor ons dus geen probleem. Maar ook het aanleggen van waterleidingen is één van onze specialisaties. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, dan bespreken we vervolgens de mogelijkheden!

Wanneer u uw badkamer wilt verbouwen in Rotterdam of omstreken kunt u ons dus altijd inschakelen. U kunt bij ons rekenen op een heldere en persoonlijke communicatie. Wij brengen u altijd op de hoogte van onze tarieven en onze tijdsplanning. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wanneer uw nieuwe badkamer helemaal af is!

   Contact opnemen