Montagebedrijf Rotterdam

Montagebedrijf uit Rotterdam: maak kennis met Miro Systeemplafonds!

Van harte welkom bij Miro Systeemplafonds! Wij zijn een montagebedrijf uit Rotterdam en zijn werkzaam in de gehele regio. Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer of keuken of het aanleggen van een nieuwe waterleiding, wij realiseren het graag voor u! Wilt u een aantal klussen uitbesteden? Hieronder leest u meer over onze diensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust een specialist noemen. Onze medewerkers beschikken tevens over voldoende vakkennis, waardoor u als klant profiteert van advies op maat. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe waterleiding laten aanleggen? Dan kunnen wij dit snel en vakkundig voor u realiseren. Maar ook het plaatsen van systeemplafonds behoort tot de mogelijkheden. U heeft hierbij de keuze uit diverse merken, waaronder Rockfon, Owa en Armstrong. Ieder plafond heeft zo zijn eigen kernmerken en voordelen. Welk plafond u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de ruimte en uw eigen wensen. Wat betreft het uiterlijk van de plafonds zijn er ook diverse mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Kortom, voor diverse klussen in uw woning of (bedrijfs)pand kunt u de hulp van dit montagebedrijf uit Rotterdam inschakelen. Wij zijn werkzaam in de gehele regio en komen graag bij u op locatie om de klus te klaren! Wilt u meer weten of vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons!

   Contact opnemen