Plafondplaten kopen

Plafondplaten kopen? Dat doet u bij Miro Systeemplafonds!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om plafondplaten te kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren de platen niet alleen snel, maar kunnen deze vervolgens ook vakkundig plaatsen. Wij komen graag bij u op locatie in de regio Rotterdam! Hieronder leest u meer over de systeemplafondplaten die wij aanbieden.

Altijd een ruime keuze

Wanneer u plafondplaten wilt kopen, heeft u bij ons een ruime keuze uit diverse betrouwbare merken. U kunt hierbij denken aan:

  • AMF
  • Rockfon
  • Ecophon
  • Armstrong
  • OWA

Ieder merk heeft natuurlijk zo zijn eigen specialisaties en kernmerken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Armstrong Feria. Dit is een populaire plafondplaat, niet alleen vanwege de strakke uitstraling, ook omdat deze plaat 50% van het geluid in een ruimte absorbeert. Het is dan ook niet voor niets dat deze plafondplaat vaak in kantoren en winkels wordt gebruikt. Maar ook de Rockfon Paral Astra behoort tot de mogelijkheden. Deze plaat valt onder de brandklasse A1 en heeft een geluidsabsorptie van maar liefst 100%. Dit is natuurlijk slechts een greep uit ons aanbod. Natuurlijk vertellen wij u hier graag meer over en kunnen wij u vakkundig adviseren.

Ontdek zelf de mogelijkheden

Kortom, wanneer u plafondplaten wilt kopen kunt u altijd terecht bij Miro Systeemplafonds! Wij zijn een plafondplaten specialist en kunnen iedere gewenste uitvoering snel leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of ontvang een vrijblijvende prijsofferte. U kunt ons bereiken door ons te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact opnemen