Systeemplafonds

Systeemplafonds laten plaatsen door een expert

Van harte welkom op de website van Miro Systeemplafonds! Bent u op zoek naar een ervaren vakman die uw systeemplafonds bij u op locatie plaatst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over de diensten van ons montagebedrijf.

Wat zijn de voordelen?

Bij Miro Systeemplafonds kunt u rekenen op scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een plafond voor uw kantoor, winkel- of horecaruimte, wij komen bij u langs om alles in orde te maken. Vraagt u zich af wat de voordelen van systeemplafonds zijn? Dat zullen wij u uitleggen. Allereerst zijn de plafonds brandwerend en brandvertragend, zit zorgt voor een veilige omgeving, denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte. Ook wordt warmte goed geïsoleerd en licht gereflecteerd. Daarnaast blijft de techniek boven het plafond heel toegankelijk. Bij het plaatsen van systeemplafonds ontstaat er namelijk ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Hierdoor heeft u ruimte over voor bijvoorbeeld de aanleg van verwarming of ventilatie.

Wij staan voor u klaar!

Uiteraard bieden wij systeemplafonds aan van diverse merken en materialen. Alle soorten platen hebben diverse kernmerken. Hierbij kunnen wij u natuurlijk uitstekend adviseren. Niet alleen vinden wij een scherpe prijs belangrijk, ook een goede service staat bij ons hoog in het vaandel! Neem dus gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken, wij staan voor u klaar.

   Contact opnemen